Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Αλβανός λήστεψε και ξυλοκόπησε ηλικιωμένη

Ένας νεαρός Αλβανός ο οποίος βρισκόταν παράνομα στη χώρα, ήταν ο ένας από τους δυο κακοποιούς που είχαν εισβάλει πριν από δέκα ημέρες στην κατοικία μιας ηλικιωμένης γυναίκας σε περιοχή της Μυκόνου και την είχαν ξυλοκοπήσει για να την ληστέψουν.

Ο 31χρονος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε από τις έρευνες των ανδρών του αστυνομικού τμήματος και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου. Οι αστυνομικοί «χτένισαν» το νησί των ανέμων και κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Συνεχίζουν, όμως, την προανάκριση για να ταυτοποιήσουν και τον άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του.

Οι δυο κακοποιοί παραβίασαν στις 23 Δεκεμβρίου την πόρτα του σπιτιού της 71χρονης γυναίκας που ξύπνησε τρομοκρατημένη, την χτύπησαν για να μην βάλει τις φωνές και έπειτα ερεύνησαν τα δωμάτια. Άρπαξαν όσα χρήματα και τιμαλφή βρήκαν, πήραν και το κινητό της 71χρονης και διέφυγαν τρέχοντας.

Tags
Back to top button