Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μπριζίτ Μακρόν: Παίζει με τις εγγονές της στην παραλία (φωτό)

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας εμφανίστηκε στην παραλία της Τουκέ κι οπως υποστιριζει το περιοδικό Closer δείχνει «πιο ευτυχισμένη από ποτέ». 
 
«Μπριζίτ Μακρόν, μια Πρώτη Κυρία "συνηθισμένη" στην παραλία», είναι ο τίτλος του γαλλικού περιοδικού Closer, που έχει ρεπορτάζ για την μικρή απόδραση της συζύγου του Εμμανουέλ Μακρόν στην Τουκέ.

Στην πόλη οι Μακρόν διαθέτουν δεύτερη κατοικία, είναι ο τόπος που ψηφίζουν και εκεί ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2007. Την Πέμπτη η Μπριζίτ Μακρόν βρέθηκε στην Τουκέ, συναντήθηκε με την 32χρονη κόρη της Τιφέν Οζιέρ και πήγε στην παραλία με τις δύο εγγονές της, Ελίζ και Ορέλ, με τις οποίες έπαιξε στην άμμο και είχε την ευκαιρία να απολαύσει τον ρόλο της ως γιαγιά. 

Σύμφωνα με το Closer, η νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ και διασκέδασε μαζί με την οικογένειά της αλλά δεν εμφανίστηκε με μαγιό. Η 64χρονη Μπριζίτ, όπως φαίνεται και στο εξώφυλλο του περιοδικού, πήγε στην παραλία με λευκή μακριά μπλούζα που συνδύασε με λευκό σορτς. «Στην παραλία η Μπριζίτ Μακρόν δεν αφήνει τις μικρές της εγγονές από τα μάτια της», γράφει το περιοδικό.

Στην Τουκέ βρίσκεται και ο αγαπημένος σκύλος του προεδρικού ζεύγους, ο Φιγκαρό, τον οποίο φροντίζει η μικρότερη κόρη της Μπριζίτ Μακρόν, η Τιφέν. Το εστιατόριο Les Sports είναι το αγαπημένο μέρος στο οποίο συχνάζει ο Γάλλος πρόεδρος και συνηθίζει να  απολαμβάνει ένα μικρό πιάτο με γαρίδες πριν από το κυρίως γεύμα.

Tags
Back to top button