Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Μπρα ντε φερ» Γαλλίας-Ρωσίας - Η Ζαχάροβα απειλεί: Εάν οι Γάλλοι εμφανιστούν στην ζώνη μαχών, θα γίνουν αναπόφευκτα στόχοι

Η Ρωσία προειδοποίησε σήμερα τη Γαλλία ότι, εάν ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία, τότε αυτά θα θεωρηθούν νόμιμοι στόχοι από το ρωσικό στρατό.

Ο Μακρόν προκάλεσε διαμάχη τον Φεβρουάριο λέγοντας ότι δεν μπορεί να αποκλείσει την ανάπτυξη χερσαίων στρατευμάτων στην Ουκρανία στο μέλλον. Ο Γάλλος ηγέτης προειδοποίησε ότι εάν η Ρωσία κερδίσει στην Ουκρανία, τότε η αξιοπιστία της Ευρώπης θα εκμηδενιστεί.

«Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος ο Μακρόν εξηγεί τη ρητορική αυτή με την επιθυμία να δημιουργήσει κάποιου είδους ‘στρατηγική αβεβαιότητα’ για τη Ρωσία», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σε δημοσιογράφους.

«Θα τον απογοητεύσουμε –για εμάς η κατάσταση φαίνεται πιο βέβαιη», δήλωσε η Ζαχάροβα.

«Εάν οι Γάλλοι εμφανιστούν στην ζώνη μαχών, θα γίνουν αναπόφευκτα στόχοι για τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις. Μου φαίνεται ότι το Παρίσι έχει ήδη αποδείξεις γι’ αυτό».

Η Ζαχάροβα δήλωσε ότι η Ρωσία ήδη βλέπει αυξανόμενο αριθμό Γάλλων υπηκόων μεταξύ αυτών που σκοτώθηκαν στον πόλεμο της Ουκρανίας.

 

Tags
Back to top button