Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογδάνος: Μια χαρά τα είπε ο κ. Βορίδης, υπάρχει στοιχείο αναγκαστικότητας στην επιβολή του νόμου

Σύμφωνος με τα όσα είπε ο Μάκης Βορίδης με αφορμή τα επεισόδια στη ΑΣΟΕΕ και την επιχείρηση της αστυνομίας στο ίδρυμα, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο λαός, η κοινωνία δίνει το μονοπώλιο της βίας σε ένα κράτος».


Τα όσα δήλωσε χθες, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, σχετικά με τις επιχειρήσεις της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ, υποστήριξε σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, λέγοντας: «Μια χαρά τα είπε ο κ. Βορίδης».

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χθες, και ανεφερόμενος στα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ, ο κ. Βορίδης υπεραμύνθηκε της επιχείρησης της αστυνομίας, δηλώνοντας: «Η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας – το λέω γλυκά. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας».
Σχολιάζοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Μπογδάνος σημείωσε: «Μια χαρά τα είπε ο κ. Βορίδης. Υπάρχει στοιχείο αναγκαστικότητας στην επιβολή του νόμου».

Και συνέχισε: «Όταν πας κάποιον βάσιμα να τον συλλάβεις, να τον προσαγάγεις και αυτός αντιστέκεται δεν μπορείς να το επιχειρηματολογήσεις το πράγμα. Από τότε που υπάρχει η έννοια της φιλελεύθερης δημοκρατίας, ο λαός, η κοινωνία δίνει το μονοπώλιο της βίας σε ένα κράτος, διότι κάνει μια δοσοληψία».

«Κάποια δικαιώματα δεν μπορείς εσύ από μόνος σου να τα υπερασπιστείς», ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι «θα πρέπει να γίνει μήνυση, να πάει σε δικαστήριο, να αποζημιωθείς ή να φανεί ότι έχεις άδικο. Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία».


Tags
Back to top button