Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Μπεργκ: Να κερδίσουμε ξανά τον κόσμο μας

Ο Μάρκους Μπεργκ θέλει τη νίκη στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για έναν επιπλέον λόγο: να αποκατασταθεί η κλονισμένη εμπιστοσύνη των φίλων του «τριφυλλιού» για την ομάδα τους.

Ο Σουηδός φορ μιλώντας στην εκπομπή «Γκολ Χωρίς Σύνορα» του ΣΚΑΪ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για ένα καλό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για:

-το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Είμαστε έτοιμοι για άλλον έναν αγώνα εντός έδρας. Θα είναι δύσκολο. Αισθανόμαστε πολύ καλά, είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε ξανά τους φιλάθλους μας».

-τις ελπίδες για νίκη: «Παίζουμε κι εμείς και οι αντίπαλοι για την νίκη, πάντα θέλουμε τις νίκες. Από κει και πέρα κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Από την δική μας την πλευρά αντιμετωπίζουμε ομάδες που παίζουν για να αμυνθούν ακόμα και με 10 παίκτες όμως αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε πάνω σε αυτό και να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

-τα δυνατά σημεία των δύο ομάδων: «Έχουν πολλά θετικά σαν ομάδα και καλή άμυνα η οποία προσπαθεί να μην δώσει ευκαιρίες στον αντίπαλο. Από κει και πέρα πιστεύω ότι θα πρέπει να έχουμε περισσότερους παίκτες στην μικρή περιοχή και να δημιουργήσουμε φάσεις. Δεν έχουμε επικεντρωθεί στην ΑΕΚ αλλά κοιτάμε περισσότερο του δικούς μας αγώνες. Είναι μια ομάδα που έχει συμπαγή άμυνα όμως εμείς θα είμαστε καλύτεροι».

Tags
Back to top button