Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Μπέντο: «Ο στόχος μας είναι πάντα να σκοράρουμε πρώτοι»

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μπέντο στην κάμερα της NOVA, μετά το 3-0 του Ολυμπιακού επί του Ηρακλή: 

«Ο στόχος μας είναι πάντα να σκοράρουμε πρώτοι. Κάποιες φορές αυτό αργεί να συμβεί, δεν γίνεται εύκολα όπως σήμερα, γιατί οι αντίπαλοί μας παίζουν με κλειστές άμυνες και πολλούς παίκτες πίσω από τη μπάλα. Απόψε καταφέραμε να σκοράρουμε νωρίς, μπήκαμε με πολλή όρεξη στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αν και κάναμε κάποια λάθη που βοήθησαν τον Ηρακλή. 

Είμαστε επιθετικοί και δυναμικοί, στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε επίσης με όρεξη και καταφέραμε να πετύχουμε ένα τρίτο τέρμα, αλλά μετά από το 3-0 δεν είχαμε την ίδια δραστηριότητα με τη μπάλα στα πόδια μας. Αυτό είναι κάτι που δεν μου άρεσε και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να το εκμεταλλευθεί. Πρέπει να το διορθώσουμε, οφείλει να γίνει τρόπος σκέψης μας ότι θα είμαστε το ίδιο δυνατοί και επιθετικοί, ανεξαρτήτως σκορ».

Tags
Back to top button