Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μπελάδες για τον Μασκ: Ο δημιουργός του «Blade Runner 2049» τον μήνυσε γιατί χρησιμοποίησε εικόνες της ταινίας χωρίς άδεια

Ο δημιουργός της ταινίας Blade Runner 2049 μήνυσε την Tesla, τον Έλον Μασκ και την Warner Bros Discovery, ισχυριζόμενος ότι χρησιμοποίησαν εικόνες από την ταινία χωρίς την άδεια του.

Σύμφωνα με το BBC, η εταιρεία παραγωγής Alcon Entertainment ισχυρίζεται ότι είχε αρνηθεί συγκεκριμένα το αίτημα της Warner Bros να χρησιμοποιήσει υλικό από την ταινία στην εκδήλωση παρουσίασης του πολυαναμενόμενου ρομποτικού ταξί της Tesla.

Πόσο νόμιμο ή παράνομο είναι το καθημερινό «giveaway» του Μασκ σε Αμερικανούς ψηφοφόρους;

Η Alcon ισχυρίζεται ότι παρά την άρνησή της, η Tesla και οι άλλοι διοργανωτές της εκδήλωσης στις 10 Οκτωβρίου χρησιμοποίησαν τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσουν διαφημιστικές εικόνες με βάση την ταινία.

Η Alcon κατηγόρησε επίσης τους διοργανωτές της εκδήλωσης για «ψευδή έγκριση», υπονοώντας μια σύνδεση μεταξύ της εταιρείας παραγωγής και της Tesla.

Η Warner Bros, η οποία φιλοξένησε την εκδήλωση για την παρουσίαση του ρομποταξί σε ένα από τα κινηματογραφικά της στούντιο, ήταν επίσης ο αντιπρόσωπος του Blade Runner 2049 όταν κυκλοφόρησε το 2017.

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του κλασικού cyberpunk Blade Runner του 1982, με πρωταγωνιστές τους Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana de Armas και Jared Leto, κέρδισε δύο βραβεία Όσκαρ.

 

Ο Έλον Μασκ έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν στην αρχική ταινία, αφήνοντας κάποια στιγμή να εννοηθεί ότι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το Cybertruck της Tesla.

Tags
Back to top button