Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mπακογιάννης για τους Αθηναίους δημότες: Έχω 650 χιλιάδες αφεντικά (βίντεο)

Συνέντευξη παραχώσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σήμερα το πρωί στον Γιώργο Αυτιά.


 «Η Αθήνα είναι σοβαρή υπόθεση, απαιτεί σοβαρό ενδιαφέρον και διάλογο. Δεν μπορεί ενάμισι μήνα πριν από τις εκλογές ένα κόμμα, οποιοδήποτε κόμμα, να ψάχνεται στη λογική «τι θα κάνω, πώς θα πάμε να βρούμε κάποιον να τον βάλουμε «μπροστά» γιατί το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να εξυπηρετήσει το μικροπολιτικό του σχέδιο. Την Αθήνα πρέπει όλοι να την σεβόμαστε. Για μένα είναι τιμή και βαριά ευθύνη να την υπηρετώ. Να «υπηρετώ» τις 650.000 Αθηναίους που είναι και τα «αφεντικά» μου. Και η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι κάθε μέρα να γίνεται κάτι που ανακουφίζει και διευκολύνει τη ζωή τους», τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά. 

Εξειδικεύοντας την έννοια του σεβασμού που πρέπει να επιδεικνύεται προς την πόλη και τους Αθηναίους, πριν αλλά και μετά τις εκλογές, σημείωσε: «Δεν μπορεί να θέλω να μιλήσω για τον Άγιο Αρτέμιο, για τα Θυμαράκια, για το Γκύζη, για τους Αμπελόκηπους και από την άλλη πλευρά να έχουμε μία θεωρητική κουβέντα, αφηρημένη. Μια κουβέντα στην οποία θα μπορούσαμε να λέμε τα ίδια, είτε μιλάμε για την Αθήνα, είτε μιλάμε για το Παρίσι ή για τη Βαρκελώνη… Δεν αναζητώ αντιπάλους αλλά συνεργάτες, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά έχει σημασία να τη νιώθουμε την πόλη και να τη γνωρίζουμε την πόλη».


Ο κ. Μπακογιάννης σημείωσε ότι για κάθε πράγμα από τα πολλά που έγιναν στην προηγούμενη θητεία, υπάρχουν άλλα τόσα που πρέπει να γίνουν. Με πρόγραμμα και σχέδιο, αλλά και την εμπειρία που σώρευσαν τα 4 προηγούμενα χρόνια και το έργο έγινε στο κέντρο και σε καθεμία από τις 129 γειτονιές, και είναι απολύτως μετρήσιμο. 

Ενδεικτικά ανέφερε τη δημιουργία ιατρείων και στα επτά δημοτικά διαμερίσματα με στόχο να εξελιχθούν όλα σε πολυιατρεία που θα παρέχουν πλήρη πρωτοβάθμια υγεία σε όλους τους Αθηναίους. 

Για την επόμενη μέρα των εκλογών, έθεσε ως προτεραιότητα να ολοκληρωθεί το μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων της Αθήνας με έμφαση και στην ενεργειακή αναβάθμιση αλλά και στη μετατροπή των τσιμεντένιων αυλών τους σε πράσινες οάσεις, με πολλαπλά οφέλη συνολικά για την πόλη.

«Παίρνουμε στα σοβαρά αυτό που κάνουμε και θεωρούμε ότι το έργο πρέπει όλους να μας ενώνει», σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης, ενώ επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι επανεκλογή του σημαίνει και αυτονόητη ανάληψη εκ νέου της ευθύνης να υπηρετήσει την Αθήνα για μια πλήρη θητεία. 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων υπενθύμισε το προηγούμενο των εκλογών του 2019 όταν οι ανθυποψήφιοι του ουσιαστικά εγκατέλειψαν τον Δήμο για άλλες θέσεις, επισημαίνοντας ότι «οι 650.000 Αθηναίοι σε προσλαμβάνουν να κάνεις μια δουλειά. Οι εκλογές είναι πρόσληψη. Και ένα συμβόλαιο πέντε ετών που θα υπογράψω και θα τιμήσω». 

Tags
Back to top button