Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μπάιντεν: Την Τρίτη η επίσημη ανακοίνωση ότι θα είναι ξανά υποψήφιος το 2024

Η από καιρό αναμενόμενη ώρα των ανακοινώσεων από τον Τζο Μπάιντεν για τις εκλογές του 2024 φαίνεται ότι έρχεται αύριο Τρίτη με την επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους τους ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία.

Ως σήμερα είχε προϊδέασει αρκετές φορές το κοινό για το τι θα πράξει τον επόμενο Νοέμβριο, από πέρυσι μάλιστα είχε κάνει γνωστό ότι θα ανακοίνωνε έγκαιρα τις αποφάσεις του. Σημαντική ώθηση ήταν για τον Μπάιντεν η αναπάντεχα καλή επίδοση των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές του 2022, παρά τις προβλέψεις για πανωλεθρία και στα δύο σώματα, Βουλή και Γερουσία.

«Όχι» σε νέα υποψηφιότητα Τζο Μπάιντεν λένε οι Αμερικανοί

Αύριο εξάλλου είναι μια συμβολική ημερομηνία, ακριβώς τέσσερα χρόνια από την ημέρα κατά την οποία ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος το 2020, όταν προειδοποιούσε ότι «διακυβεύεται η ψυχή του έθνους» από την προεδρία του προκατόχου του.

Σε κάθε περίπτωση –και αν βέβαια του το επιτρέψουν οι δικαστικές περιπέτειες– θα δούμε μια επανάληψη της μάχης με τον Ντόναλντ Τραμπ για τις εκλογές του 2020. Θα είναι από τους μεγαλύτερους σε ηλικία υποψήφιους για την προεδρία: ο Μπάιντεν είναι σήμερα 80 ετών και ο Τραμπ

Με τη δυνατότητα να περάσει νομοθετικά μέτρα περιορισμένη λόγω της πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικανών, ο Μπάιντεν στο δεύτερο μισό της θητείας του επικεντρώνεται στο να «πουλήσει» στην κοινή γνώμη μέτρα και πολιτικές στις οποίες βασίστηκε στο πρώτο μισό.

 

Tags
Back to top button