Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μπάιντεν: Κατακρεούργησε το Twitter - «Εκτοξεύει ψέματα σε όλο τον κόσμο»

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι ο Έλον Μασκ αγόρασε στο Twitter το οποίο όπως είπε εκτοξεύει ψέματα σε όλο τον κόσμο.

Το Twitter απέλυσε χθες το μισό εργατικό δυναμικό του, αλλά δήλωσε ότι οι περικοπές ήταν μικρότερες στην ομάδα που είναι υπεύθυνη για την αποτροπή της εξάπλωσης της παραπληροφόρησης.

ΗΠΑ-Ενδιάμεσες εκλογές: Ο Μπάιντεν στην "άμυνα" και ο Τραμπ ετοιμάζεται για "επίθεση" το 2024


Ο Μπάιντεν μιλώντας σε εκδήλωση είπε σχετικά: «Και τώρα για ποιο πράγμα ανησυχούμε όλοι: Ο Έλον Μασκ βγαίνει και αγοράζει μια επιχείρηση που εκτοξεύει ψέματα σε όλο τον κόσμο... Δεν υπάρχουν πλέον συντάκτες στην Αμερική. Δεν υπάρχουν συντάκτες. Πώς περιμένουμε από τα παιδιά να είναι σε θέση να καταλάβουν τι διακυβεύεται;».

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε ότι ο Μπάιντεν ήταν σαφής σχετικά με την ανάγκη μείωσης της ρητορικής μίσους και της παραπληροφόρησης.

«Αυτή η πεποίθηση επεκτείνεται στο Twitter, επεκτείνεται στο Facebook και σε κάθε άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης όπου οι χρήστες μπορούν να παραπληροφορούν», δήλωσε η ίδια.

Ο Μασκ υποσχέθηκε να αποκαταστήσει την ελευθερία του λόγου, εμποδίζοντας παράλληλα το Twitter να μετατραπεί σε «κολαστήριο». Αλλά οι μεγάλοι διαφημιστές έχουν εκφράσει ανησυχίες για την εξαγορά του εδώ και μήνες.

Tags
Back to top button