Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Μοσκοβισί: Eίναι αναγκαία μια συμφωνία σήμερα για την Ελλάδα

Σε δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα Financial Times  ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις Οικονομικές Υποθέσεις Πιερ Μοσκοβισί χαρακτήρισε δυνατή και αναγκαία την επίτευξη μιας συμφωνίας για την Ελλάδα σήμερα...

«Μια συμφωνία σήμερα δεν είναι μόνο δυνατή, είναι απαραίτητη», δήλωσε ο Μοσκοβισί. «Οι πολίτες της Ελλάδας και της υπόλοιπης Ευρώπης απλά δεν θα μπορούσαν να το καταλάβουν εάν ύστερα από τόσους πολλούς μήνες σκληρής δουλειάς και απτής προόδου, το Eurogroup δεν καταλήξει και πάλι σε μια συμφωνία».

Διπλωμάτες και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι εξέφρασαν την πεποίθηση ότι, εκτός απροόπτου, είναι ορατή μια συμφωνία στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup στο Λουξεμβούργο, ανέφερε το δημοσίευμα, επισημαίνοντας ότι οι συνομιλίες θα μπορούσαν θα τραβήξουν έως τη νύχτα καθώς καθορίζονται οι λεπτομέρειες.

Οι συνομιλίες «πλησιάζουν σε κοινό έδαφος», δήλωσε χθες αξιωματούχος του γαλλικού υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα. «Η ιδέα δεν είναι μόνο να επιτραπεί στην Ελλάδα να εκπληρώσει τις βραχυπρόθεσμες δανειακές της υποχρεώσεις αλλά να δοθεί κάποια ορατότητα στον ελληνικό λαό και τους επενδυτές» για το τι μέλλει γενέσθαι, δήλωσε ο αξιωματούχος.

Tags
Back to top button