Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μόσχα: «Σκόπιμη πρόκληση της Ουκρανίας η απαγωγή της Ρωσίδας δημοσιογράφου»

Την Ουκρανία κατηγόρησε το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών για , χαρακτηρίζοντας την κίνηση μια «σκόπιμη πρόκληση» της ουκρανικής υπηρεσίας ασφαλείας και ακραίων ομάδων.

«Η κράτηση στο Κίεβο στις 30 Αυγούστου της δημοσιογράφου του Πρώτου καναλιού Άννα Κουρμπάτοβα και η βίαιη απέλαση της στην Ρωσία ξεκάθαρα δεν είναι ένα τυχαίο περιστατικό, αλλά μια σκόπιμη πρόκληση των ουκρανικών δυνάμεων επιβολής του νόμου», ανέφερε η ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ.

Η δημοσιογράφος του ρωσικού Πρώτου καναλιού Άννα Κουρμπάτοβα, απήχθη νωρίτερα την Τετάρτη στη Ουκρανία κατηγορούμενη από το Κίεβο για «αντιουκρανική προπαγάνδα».

Λίγες ώρες μετά την απαγωγή της, η εκπρόσωπος Τύπου της ουκρανικής υπηρεσίας ασφαλείας δήλωσε ότι η Κουρμπάτοβα θα απελαθεί στην Ρωσία.

Tags
Back to top button