Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μόσχα: «Εκτός εαυτού» ρώσος έβγαλε νοκ άουτ το μισό κλαμπ (βίντεο)

«Εκτός εαυτού» ρώσος επιτίθεται σε μία παρέα σε κλαμπ της Μόσχας.Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με κρανιακές καώσεις...

Πλάνα από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καταγράφουν τη στιγμή κατά την οποία ένας εξαγριωμένος ρώσος επιτίθεται λυσσαλέα σε μια ολόκληρη παρέα σε κλαμπ της Μόσχας, αλλά και σε άλλους θαμώνες που προσπαθούν να τον σταματήσουν.

Μετά το πέρας της "μάχης", τρεις άνδρες φαίνονται να είναι πεσμένοι αναίσθητοι στην πίστα. Δύο εξ αυτών μεταφέρθηκαν μάλιστα στο νοσοκομείο με κρανιακές κακώσεις.

Αφορμή για το περιστατικό ήταν "παρεξήγηση" που έγινε την ώρα που χόρευαν οι παρέες. Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ ο άνδρας προσήχθη και θα του απαγγελθούν κατηγορίες για κατά συρροή ξυλοδαρμό, ενώ τα θύματα έχουν υποβάλλει μηνύσεις. Η ανώτατη ποινή που μπορεί να επιβληθεί στον "νταή" terminator, είναι μέχρι και φυλάκιση οκτώ ετών.

Βίντεο: 

Tags
Back to top button