Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Μόντε Κάρλο Masters - Τσιτσιπάς: Χωρίς να ιδρώσει πέρασε στον 2ο γύρο του τουρνουά

Στο Πριγκηπάτο ξεκίνησε η σεζόν στο χώμα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με νίκη επί του Λάσλο Τζέρε με τον Σέρβο να εγκαταλείπει λόγω τραυματισμού και να προκρίνεται στον δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Το ματς ξεκίνησε με σταθερότητα για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος κράτησε τα σερβίς του για να βρεθεί με το προβάδισμα (2-1) στην αλλαγή πλευράς. Στο τέταρτο game ο Έλληνας πραγματοποίησε το πρώτο break, το οποίο εκμεταλλεύτηκε στη συνέχεια κάνοντας το hold για το 4-1. Ο Τζέρε δεν κατάφερε να κατευνάσει τον ρυθμό του Τσιτσιπάς, παίρνοντας αρκετά ρίσκα τα οποία τον ανάγκασαν σε αρκετά λάθη δίνοντας τη δυνατότητα στον Έλληνα για ένα ακόμη break (5-1).

Τένις: Άνοδος για Σάκκαρη και πτώση για Τσιτσιπά στην παγκόσμια κατάταξη

O Νο.12 τενίστας στον κόσμο με τις μπάλες στα χέρια, σέρβιρε για να κλείσει το πρώτο σετ, βλέποντας τον Σέρβο να κάνει μικρή αντεπίθεση και να μένει στο σετ με break (5-2), σβήνοτας δύο set point. Μάλιστα, στο αμέσως επόμενο game έκανε το 5-3, αλλά στο 9ο game ο Τσιτσιπάς εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο το set point που του παρουσιάστηκε για να πάρει προβάδισμα στον αγώνα με 6-3.

Μετά το break ήρθε η εγκατάλειψη του Τζέρε

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες ήταν αρκετά σταθεροί στο σερβίς τους. Ο πρώτος που απείλησε με break ήταν ο Λάσλο Τζέρε, με τον Σέρβο να φτάνει σε διπλό break point. Σε εκείνο το σημείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποδείχθηκε πολύ σταθερός και έσβησε τα break points του Τζέρε για το 2-2.

Στο πέμπτο game ο Στέφανος ήταν κυριαρχικός και με δύο λάθη του Σέρβου κατάφερε να πάρει το break και το προβάδισμα στο σετ. Αυτό ήταν και το τελευταίο game του ματς, καθώς πριν σερβίρει ο Έλληνας ο Λάσλο Τζέρε εγκατέλειψε λόγω του τραυματισμού, με το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο να πηγαίνει στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Στον δεύτερο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θ' αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τζάρι - Ετσεβερί, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τη Τρίτη (9/4).

 

Tags
Back to top button