Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Μονοκούκι» Πούτιν από τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ – Ψήφισε στις ρωσικές εκλογές

Το εκλογικό δικαίωμα άσκησε ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ως Ρώσος πολίτης, ψηφίζοντας στη ρωσική πρεσβεία στο Παρίσι, για τις προεδρικές εκολγές.

Ο ηθοποιός είναι υποστηρικτής του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν. Σε σχόλιό του για το πώς αισθάνεται έχοντας ασκήσει το πολιτικό του δικαίωμα ο Ντεπαρντιέ απάντησε: «Πατριωτισμό και αγάπη για τη Ρωσία».

Ο 69χρονος Ντεπαρντιέ, βετεράνος της γαλλικής βιομηχανίας κινηματογράφου με περίπου 200 ταινίες στο ενεργητικό του, έλαβε τη ρωσική υπηκοότητα τον Ιανουάριο του 2013. Ο ρώσος πρόεδρος είχε δικαιολογήσει την απόφασή του να του χορηγήσει τη ρωσική υπηκοότητα λέγοντας ότι ο Ντεπαρντιέ έχει κάνει πάρα πολλά για τον ρωσικό πολιτισμό.

Ο Ντεπαρντιέ έχει πρωταγωνιστήσει, μεταξύ άλλων, σε μια ρωσο-γαλλική ταινία για την ζωή του Ρασπούτιν και έχει βραβευτεί και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μόσχας.

 

Tags
Back to top button