Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mόνο υπερηφάνεια! Αντετοκούνμπο: Σε ό,τι κάνω έχω την Ελλάδα πίσω μου (βίντεο)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξέχασε την πατρίδα του ούτε στο All Star Game. Μετά τη σπουδαία του εμφάνιση στη Νέα Ορλεάνη ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες για την αγάπη τους. 

«Ευχαριστώ πολύ που βρεθήκατε εδώ. Ελπίζω να το διασκεδάσατε. Όπως είπα, σε ό,τι κάνω έχω την Ελλάδα πίσω μου. Θέλω να κάνω όλους τους Έλληνες περήφανους. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Σας αγαπώ όλους», τόνισε.

«Το απόλαυσα. Είπα στους προπονητές πως θα παίξω δυνατά. Οι συμπαίκτες μου έλεγαν πως θα πρέπει το πρώτο μου σουτ να είναι κάποιο εύκολο καλάθι κι αυτό έκανα», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τη φάση που ο Στεφ Κάρι… προφυλάχθηκε και ξάπλωσε στο παρκέ όταν τον είδε να εφορμά είπε: «Κι εγώ σκεφτόμουν ‘γιατί το έκανε αυτό;’», ενώ για το φόλοου-κάρφωμα πάνω από τον άσο των Γουόριορς ανέφερε: «Κυνηγούσα όλες τις φάσεις και είδα την ευκαιρία για να ένα φόλοου-κάρφωμα κι έτσι το έκανα».

Tags
Back to top button