Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Μοναδικές φωτογραφίες από σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη που έχει... ντυθεί στα λευκά

 

Ένα οδοιπορικό στη χιονισμένη «Γηραιά Ήπειρο» με εικόνες μοναδικές - Από την Ελλάδα στη Γαλλία και από εκεί στη Γερμανία, στη Σερβία, την Ιταλία και την Πολωνία.

Παιδιά παίζουν χιονοπόλεμο με φόντο τον Παρθενώνα. Ένα σκυλάκι χαίρεται το λευκό τοπίο στη Γαλλία. Πουλιά κολυμπούν στα παγωμένα νερά της λίμνης.

Ένα λευκό σεντόνι έχει καλύψει τις γραφικές συνοικίες στην Ιταλία. Η Ευρώπη πλήττεται από ένα τεράστιο κύμα κακοκαιρίας, με παγετό, μεγάλες ποσότητες χιονιού και πολικές θερμοκρασίες.

Για κάποιους, το χιόνι είναι διασκέδαση. Για κάποιους άλλους, είτε γιατί στερούνται θέρμανσης, είτε γιατί αναγκάζονται να μένουν σε πρόχειρα καταλύματα και σκηνές, το χιόνι συνεισφέρει στο συνολικό δράμα που ζουν.

Άπαντες, ωστόσο, συμφωνούν στο εξής. Η φύση παίζει «μουσική» στο δικό της ρυθμό και αποδίδει μία υπέροχη «παγωμένη συμφωνία», μέσω της οποίας δημιουργούνται υπέροχες, μοναδικές εικόνες, τις οποίες ο φακός της κάμερας μπορεί να καταγράψει μόνο μία φορά.

Απολαύστε εικόνες-αριστουργήματα από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Ξεκινάμε με την Ελλάδα...

Ισθμός Κορίνθου

Tags
Back to top button