Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Μο Φάρα: Αυτή είναι η γυναίκα που κατηγορείται ότι τον είχε υπηρέτη στα 9 του χρόνια

Όπως αποκαλύπτουν λοιπόν τα βρετανικά ΜΜΕ, η γυναίκα αυτή ήταν η 54χρονη σήμερα, Νίμκο Φάρα, η οποία και τον πέρασε ως γιο της με πλαστά χαρτιά από τις βρετανικές αρχές.

Μο Φάρα: Η πραγματική ιστορία του Ολυμπιονίκη-"Με έφεραν παράνομα στη Βρετανία με όνομα άλλου"

Το όνομά του άλλαξε έτσι σε Μο Φάρα, με τον πραγματικό Μο Φάρα να παραμένει στο Τζιμπουντί, από όπου και ταξίδεψαν για τη Βρετανία. Η κυρία Φάρα, αρνείται πάντως τις κατηγορίες ότι του συμπεριφερόταν σαν υπηρέτη και ο ένας από τους γιους της δήλωσε ότι ο θρύλος του στίβου ήταν σαν παιδί της. Η ίδια μάλιστα τόνισε ότι είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τις αρχές για την υπόθεση, αφού εξαναγκάστηκε να τον περάσει παράνομα από τα σύνορα. “Μου είπαν ότι θα πρέπει να έχω τρία παιδιά μαζί, αλλιώς δεν θα με δεχόταν στην Αγγλία”, ανέφερε.

 

Tags
Back to top button