Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΜΜΕ των ΗΠΑ δημοσίευσαν συνομιλίες του Τραμπ Τζούνιορ με Ρωσίδα δικηγόρο

Αμερικανικά ΜΜΕ έφεραν στο φως της δημοσιότητας ένα μέρος των μηνυμάτων που αντάλλαξε ο μικρότερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ αναφορικά με τη συνάντηση που είχε με τη Ρωσίδα δικηγόρο που συνεργάζεται με τη ρωσική κυβέρνηση, Νατάλια Βεσελνίτσκα. Μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φωτογραφίες με όλα τα μηνύματα που αντάλλαξε.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ένας πρώην επιχειρηματικός συνεργάτης του Αμερικανού προέδρου επικοινώνησε με τον υιό Τραμπ, υποστηρίζοντας πως ένας αξιωματούχος της ρωσικής κυβέρνησης είχε στην κατοχή του ενοχοποιητικά στοιχεία κατά της Κλίντον και είχε την επιθυμία να τα κοινοποιήσει στα μέλη της εκστρατείας του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου. 

Τα έγγραφα «θα ενοχοποιούσαν την Χίλαρι για τις δοσοληψίες της στη Ρωσία και θα ήταν πολύ χρήσιμα για τον πατέρα του», έγγραφε το πρώτο e - mail. «Πρόκειται προφανώς για ιδιαίτερα διαβαθμισμένο και ευαίσθητο υλικό, αλλά είναι κομμάτι της Ρωσίας και της υποστήριξης της κυβέρνησής της προς τον κ. Τραμπ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Tags
Back to top button