Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μ.Λεπέν: «Καταστροφική η μικρή συμμετοχή στον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών»

Καταστροφική χαρακτήρισε την μικρή συμμετοχή στον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν στην πρώτη αντίδρασή της μετά την ανακοίνωση των exit polls.

Για το λόγο αυτό απηύθυνε έκκληση σε «πατριωτικούς» ψηφοφόρους να δώσουν το παρών μαζικά στον δεύτερο γύρο των εκλογών στις 18 Ιουνίου ώστε να ενισχυθεί η παρουσία του Εθνικού Μετώπου στην επόμενη γαλλική Βουλή.

Εξέφρασε, δε, την ελπίδα ότι θα αποτελέσει μια ισχυρή φωνή της αντιπολίτευσης αν και σύμφωνα με τα exit polls το κόμμα της θα δυσκολευτεί να καταλάβει διψήφιο αριθμό εδρών.

Στο πνεύμα αυτό δεν παρέλειψε να επικρίνει το εκλογικό σύστημα λέγοντας ότι δεν ευνοεί τα μικρότερα κόμματα όπως το δικό της.

Tags
Back to top button