Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Τηλεδιάσκεψη με ηγέτες της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης

Στόχος της επικοινωνίας που είχε ο κ. Μητσοτάκης με τους ομολόγους του ήταν η μελλοντική συνεργασία στην ευρύτερη περιοχή. Ο Πρωθυπουργός τόνισε πως είναι καίριας σημασίας η ενίσχυση της συνεργασίας στους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας, του περιβάλλοντος και της κλιματικής αλλαγής, της μετανάστευσης και του ψηφιακού μετασχηματισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτησε την έως τώρα πρόοδο των Ανατολικών Εταίρων στο μεταρρυθμιστικό τους έργο, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Τόνισε, δε, την ανάγκη εντατικοποίησης των προσπαθειών, ακόμη περισσότερο στους τομείς των Δημοκρατικών θεσμών, του Κράτους Δικαίου, της προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καθώς και της καταπολέμησης της διαφθοράς.

Όσον αφορά την πανδημία του κορονοϊού, ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε τη σημασία της αλληλεγγύης που επέδειξε η Ε.Ε., η οποία από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στους Ανατολικούς Εταίρους συνδράμοντας τόσο στην αντιμετώπιση των άμεσων υγειονομικών αναγκών όσο και των κοινωνικοοικονομικών συνεπειών της πανδημίας.

Σκοπός της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης είναι να ενισχυθεί η πολιτική σύνδεση και η οικονομική ενοποίηση έξι χωρών εταίρων της Ανατολικής Ευρώπης και του Νοτίου Καυκάσου:

Αρμενία
Αζερμπαϊτζάν
Λευκορωσία
Γεωργία
Δημοκρατία της Μολδαβίας
Ουκρανία

Tags
Back to top button