Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: «Στερείται σοβαρότητας η πρόταση του κ. Τσίπρα»

«Η Ελλάδα τα έχει καταφέρει σχετικά καλύτερα σε σχέση με άλλες χώρες. Η πανδημία υποχωρεί τις τελευταίες ημέρες, υποχωρούν οι νοσηλείες και οι διασωληνωμένοι», είπε ο κ. Μητσοτάκης. Είπε πως την Παρασκευή θα γίνει σύσκεψη για να καθοριστεί το σχέδιο για το άνοιγμα της οικονομίας.

«Ουδέποτε η επιτροπή μας εισηγήθηκε lockdown στη Θεσσαλονίκη πριν τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου», επεσήμανε ο πρωθυπουργός και δείχνοντας ένα γράφημα είπε πως η επιδημιολογική καμπύλη άρχισε να αυξάνεται στις αρχές Νοεμβρίου και όχι στα μέσα Οκτωβρίου. «Έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για την ενίσχυση των νοσοκομείων», είπε ο κ. Μητσοτάκης 

«Στερείται σοβαρότητας η πρόταση του κ. Τσίπρα να αγοράσουμε πατέντες του εμβολίου και να τις παράξουμε εδώ. Δεν είναι αντιπολίτευση, είναι απογοήτευση», είπε ο κ. Μητσοτάκης σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο απέρριψε την πρόταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. «Γιατί να συζητήσουμε πίσω από κλειστές πόρτες ενώ μπορούμε να τα συζητήσουμε όλα στη Βουλή;», διερωτήθηκε.

Ο χαρακτήρισε επιτυχία της Ευρώπης ότι αγοράσαμε όλοι μαζί τα εμβόλια. «Η Ελλάδα έχει προαγοράσει 25.000.000 εμβόλια. Έχουμε δηλαδή προαγοράσει το διπλάσιο αριθμό εμβολίων από ό, τι χρειαζόμαστε. Αν κάποιος πιστεύει ότι πρέπει να αγοράσουμε κι άλλα, θα είναι οι πρώτοι που θα μας κατηγορήσουν ότι το κάνουμε για άλλους λόγους. Ειδικά μετά τον Απρίλιο θα έχουμε υπέρ αρκετά εμβόλια για να κατανείμουμε με ένα λογικό τρόπο τα εμβόλια που έχουμε στην διάθεσή μας», σημείωσε.

Επιπρόσθετα σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε διμερείς συμφωνίες για προμήθεια εμβολίων. «Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να παραβιάσουμε την Ευρωπαϊκή συμφωνία», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Καμία συσχέτιση του τουρισμού με το δεύτερο κύμα

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η πορεία του τουρισμού φέτος θα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με πέρυσι. Επιπρόσθετα για ακόμη μια φορά σημείωσε πως δεν υπάρχει καμία συσχέτιση του ανοίγματος του τουρισμού με το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού.

Tags
Back to top button