Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: "Μαζί θα τα καταφέρουμε" - Το σποτ για το «σχέδιο-γέφυρα»

Μια ημέρα μετά το, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ένα σύντομο σποτ, στο οποίο συνοψίζει τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού, όπως η μείωση του ΦΠΑ στο 13%, το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για επιχειρήσεις και εργαζόμενους, αλλά και το σχέδιο επανεκκίνησης του τουρισμού.

Βίντεο: Το μήνυμα Κυριάκου Μητσοτάκη στα social media
«Όπως κερδίσαμε τη μάχη της υγείας, θα κερδίσουμε και τη μάχη της οικονομίας» αναγράφεται μεταξύ άλλων στην οθόνη, που παρουσιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να περπατά προς την είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου.

Το διάγγελμα Κυριάκου Μητσοτάκη για το πρόγραμμα γέφυρα
Η στήριξη της εργασίας, η μείωση φόρων και η τόνωση επιχειρηματικότητας μέσω της ενίσχυσης της ρευστότητας και της μείωσης της φορολογίας, είναι οι τρεις πυλώνες του σχεδίου ύψους 24 δισ. ευρώ, για την επανεκκίνηση της οικονομίας που ανακοίνωσε την Τετάρτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κ. Μητσοτάκης περιγράφοντάς το, έκανε λόγο για ένα «σχέδιο-γέφυρα» που θα περάσει από το στάδιο της προστασίας της υγείας με στήριξη της οικονομίας, σε αυτό της τόνωσης της οικονομίας με διαρκή επιφυλακή στην υγεία, και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας λέγοντας ότι θα ακολουθήσει το φθινοπωρινό σχέδιο για το πώς θα επανέλθουμε στο δρόμο της ισχυρής ανάπτυξης «έτσι ώστε το 2021, ένα έτος εμβληματικό για την πατρίδα μας, η χώρα να βαδίσει σταθερά προς το αισιόδοξο μέλλον της».

Tags
Back to top button