Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Ολέθριο για τη χώρα το πέρασμα της Χρυσής Αυγής

«Τραυματική, οδυνηρή και, δυστυχώς, πολύ αιματηρή» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός την εμπειρία της χώρας από το πέρασμα της Χρυσής Αυγής.

«Η εμπειρία της χώρας μας από το ολέθριο πέρασμα του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής υπήρξε τραυματική, οδυνηρή και, δυστυχώς, πολύ αιματηρή. Nιώθω ικανοποίηση που τα επιχειρήματα της Δημοκρατίας την εξόρισαν από την Βουλή και το Κράτος Δικαίου από την καθημερινότητά μας», έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter o Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νωρίτερα, σφοδρή πολιτική θύελλα προκάλεσε ο διορισμός της πρώην βουλευτού της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια ως μετακλητής υπαλλήλου της Βουλής στο γραφείο που διαθέτει ο σύζυγός της Νίκος Μιχαλολιάκος ως πρώην πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο διορισμός της έγινε σύμφωνα με διάταξη που αν και είχε καταργηθεί, το 2015 επι προεδρίας Νίκου Βούτση, επί ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή,  επανήλθε για μια ακόμα τετραετία λίγο πριν από τις εκλογές του Ιουλίου 2019.

Tags
Back to top button