Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Μυστήρια» τηλεφωνική επικοινωνία Τσαβούσογλου - Πομπέο

Με τον Αμερικανό ομόλογό του Μάικ Πομπέο συνομίλησε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όπως δήλωσε σήμερα μία πηγή του τουρκικού υπουργείου των Εξωτερικών.

Δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο υπουργών Εξωτερικών.

Ο Αμερικανός υπουργός είχε μεταβεί στην Τουρκία την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Σαουδική Αραβία, για την υπόθεση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. 

Ο κ. Πομπέο τόνισε «θα αποφασίσουμε σύντομα (σ.σ. για τις κυρώσεις)», με αφορμή την απελευθέρωση του πάστορα Άντριου Μπράνσον.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Τούρκο πρόεδρο, ο κ. Πομπέο συζήτησε μια σειρά θεμάτων διμερούς σημασίας, συμπεριλαμβανομένου και της Συρίας.

Tags
Back to top button