Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μήνυμα Πούτιν σε Ερντογάν-Ισοπεδώθηκε ουκρανικό εργοστάσιο που έφτιαχνε κινητήρες για τα τουρκικά drones Akinci

Μήνυμα χωρίς χρέωση προς τον “ φίλο” Ερντογάν ήταν η καταστροφή ουκρανικού εργοστασίου στο Ζαπορίζιε με πυραύλους Αλέξανδρος, το οποίο κατασκεύαζε κινητήρες των μη επανδρωμένων αεροσκαφών AI-450, οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι σε

Ο Τούρκος πρόεδρος ευρίσκεται στην έδρα του ΟΗΕ, και πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να γίνει η Τουρκία δεκτή στο πρόγραμμα F-35, κάτι που δεν έχει φύγει από το οπτικό πεδίο της Μόσχας, με το θέμα να έχει εμπλοκή, αφού οι ΗΠΑ ζητούν την παράδοση ουσιαστικά των τουρκικών S-400 σε ειδικούς τους.

Η Άγκυρα αντιδρά και δεν αποδέχεται την αμερικανική πρόταση, ούτε φυσικά την " φυλάκιση" των S-400 στην αμερικανική βάση του Ιντσιρλίκ, αλλά το παιχνίδι είναι μεγάλο και όλα τα ενδεχόμενα είναι στο τραπέζι.    

Το Μαρί μετατρέπεται σε κύρια ναυτική βάση αποστολών της δύσης σε κρίσεις στην Ανατολική Μεσόγειο

   

Δεν μπορεί να αντιδράσει ο ουκρανικός στρατός και οι εκατοντάδες μισθοφόροι-Φωτογραφίες με δεκάδες Ουκρανούς αιχμαλώτους προκαλεί πολλά ερωτηματικά για τον Ζελένσκι

Οι ρωσικές δυνάμεις εισέβαλαν στο Ουγκλεντάρ το οποίο είχαν περικυκλώσει από χθες προκαλώντας την σύλληψη εκατοντάδων Ουκρανών και τον θάνατο πολλών ακόμη.

Την ίδια στιγμή, ο ρωσικός στρατός έχει εξαπολύσει ένα πυραυλικό κύμα με χρήση πυραύλων Iskander και drones το Κίεβο την Οδησσό και το Χάρκοβο.

Πνέει τα λοίσθια η γερμανική οικονομία! Η Volkswagen σε κατάρρευση -Από απόγνωση ο Σολτς αναθεωρεί τις σχέσεις με Ρωσία

Το σίγουρο είναι ότι οι Ουκρανοί προσπαθούν να σώσουν τα χαμένα και αυτό προκαλεί ερωτηματικά για την πολιτική του Ζελένσκυ και των δυτικών, που συζητούν την χορήγηση πυραύλων Κρουζ στο Κίεβο, για χτυπήματα βαθιά στο ρωσικό έδαφος.    

Πυραυλικό κύμα κατά ουκρανικών πόλεων

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η πυκνή πυραυλική επίθεση σε ειδικούς στόχους στο έδαφος της Ουκρανίας, αναφέρει ρωσικό ΜΜΕ.

Πρόκειται για βομβαρδισμό από πυραύλους Iskander και «σμήνη» drones.
Στήλες φωτιάς καίνε από το Κίεβο έως την Οδησσό. Οι γέφυρες, τα πιο σημαντικά εργοστάσια και ο σιδηρόδρομος πήραν φωτιά.

Οι βομβαρδισμοί ειδικών στρατιωτικών, στρατηγικών και ενεργειακών εγκαταστάσεων σημειώνονται από ρωσικά ΜΜΕ για τρίτη ημέρα.

Ο ρωσικός στρατός επιτέθηκε με μεγάλο αριθμό πυραύλων, μεταξύ των οποίων και Iskander, αν κρίνουμε από τους στρατιωτικούς ανταποκριτές.

Καταγράφηκαν επίσης σμήνη από drones. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στήλες φωτιάς καταγράφηκαν σε βίντεο από το Κίεβο στην Οδησσό και όχι μόνο.

"Ψήνεται" πραξικόπημα στην Ουκρανία! Ποιοι θέλουν να "τελειώσουν" τον Ζελένσκι

Από χθες το βράδυ, οι ρωσικές πυραυλικές δυνάμεις σε συνεργασία με μαχητικά αεροσκάφη επιτέθηκαν σε στόχους στις περιοχές Σούμι, Χάρκοβο, Ντονιέτσκ, καθώς και στην περιοχή της Χερσώνας με όλο το φάσμα των όπλων.

Επίσης το Πάβλογκραντ χτυπήθηκε από πυραύλους X-59/Iskander-M, όπως και η περιοχή της Ζαπορίζιε με πυραύλους Iskander-M, αλλά και η Πολτάβα, η περιοχή του Κιέβου και Κιέβου, το Τσερκάς, το Κιρόβογκοραντ και το Τσέρνογκοφ.

Τις τελευταίες ημέρες καταγράφηκαν χτυπήματα στα σημαντικότερα αμυντικά εργοστάσια της Ουκρανίας. Οι επιθέσεις συνεχίζονται μέχρι τη νύχτα.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, περίπου στις 17:30, οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν επίθεση με πυραύλους Iskander στο Ζαπορίζιε.

Στόχος της επίθεσης ήταν ένα εργαστήριο παραγωγής εξαρτημάτων UAV, το οποίο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για τη συναρμολόγηση βασικών εξαρτημάτων των drones που χρησιμοποιούν οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Διευκρινίζεται ότι το ίδιο αυτό εργοστάσιο ειδικευόταν στην παραγωγή κινητήρων αεροσκαφών AI-450, οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι σε τουρκικά επιθετικά drones Akinci.

Επιπλέον, ο Ρώσος επικεφαλής της αντίστασης στο Νικολάεφ Σερκγέι Λεμπέντεφ, είπε ότι το ουκρανικό εργοστάσιο Motor Sich PJSC ειδικεύονταν επίσης στην παραγωγή εξαρτημάτων για πυραύλους MLRS.

Ο Λουκασένκο περιμένει επίθεση! "Η Λευκορωσία πρέπει να προετοιμαστεί για πόλεμο"

Εκτός από το εργοστάσιο Motor Sich, χτυπήθηκε μια άλλη επιχείρηση στα ανατολικά προάστια της πόλης, καθώς και ένα ξενοδοχείο με ξένους μισθοφόρους.

Στο Ποκρόβσκ, οι Ρωσικές μονάδες προέλασαν  την νύχτα και το πρωί στην περιοχή μεταξύ Λισόβκα και Μαρινόβκα , βόρεια του Σελίντοβο (σημειώνεται ως Νο. 1 στον χάρτη).

Εκτιμάται ότι η ρωσική στρατιωτική διοίκηση θα κατευθύνει τις δυνάμεις της προς το Βισνέβοε (δυτικά του Σελίντοβο, σημειώνεται ως Νο. 2) για να περικυκλώσει την πόλη από την βόρεια πλευρά.

Στο Πάβλογκραντ έγιναν 2 πυραυλικές επιθέσεις σε μια αποθήκη κοντά στο σιδηρόδρομο και σε εργαστήριο όπου συναρμολογούνταν ουκρανικά UAV.

Στο Λίμπνου οι Ρώσοι κατέστρεψαν βαλλιστικούς πυραύλους των Ουκρανών που είχαν αποθηκευτεί εκεί.

Το σχέδιο της Μόσχας είναι απλό και λειτουργικό, καταστρέφει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά των ρωσικών δυνάμεων, από εργοστάσιο όπλων μέχρι αποθήκες και ξένος οπλισμός συστηματικά μέρα και νύχτα.

Tags
Back to top button