Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μην σου τύχει! Επίθεση μεγάλου βάτραχου σε ανυποψίαστο ξεναγό (βίντεο)

Αυτό o μεγάλος βάτραχος έπιασε στον ύπνο τον ανυποψίαστο ξεναγό ο οποίος δεν περίμενε ότι θα του επιτεθεί.

Ο βάτραχος φαίνεται να χαλαρώνει μετά την βροχόπτωση και τράβηξε την περιέργεια του 29χρονου Jan-Hendrik Hanekom καθώς ο βάτραχος καθόταν ήρεμος και δεν απομακρύνθηκε όταν άρχισε να τον πλησιάζει.

Ξαφνικά πήδηξε προς την κάμερα, αφήνοντας την ομάδα σε κατάσταση σοκ. Ευτυχώς ο 29χρονος διέφυγε σώος καθώς το δάγκωμα του συγκεκριμένου βατράχου από τη Ναμίμπια μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Όπως αναφέρει ο 29χρονος ξεναγός οι αρσενικοί βάτραχοι του συγκεκριμένου είδους είναι πολύ επιθετικοί, ειδικά όταν έχουν γυρίνους να προστατεύσουν.

Tags
Back to top button