Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχαλολιάκος για καταδίκη: Ιδεολογική και πολιτική η δίωξη μου

Μέσω... Twitter εμφανίστηκε ο αρχηγός της Χρυσής ΑυγήςΝίκος Μιχαλολιάκος, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του δικαστηρίου ότι είναι ένοχος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαι υγιής και δεν έκανα φυσικά καμία... απόπειρα αυτοκτονίας και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για τα δίκαιά μου». ανέφερε αρχικά. «Η καταδίκη όλων των βουλευτών αποδεικνύει ότι η δίωξή μας ήταν ιδεολογική και πολιτική», πρόσθεσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος και συμπλήρωσε τα εξής. «Κρίμα! Γιατί στην δίκη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζόμαστε για τις ιδέες μας».

Λίγη ώρα αργότερα η συγκεκριμένη ανάρτηση εξαφανίστηκε και ο Νίκος Μιχαλολιάκος επανήλθε με μία σειρά από αναρτήσεις. «Θα ρίξετε και αυτό το twitter; Τόσο πολύ φοβάστε τις ιδέες;» ανέφερε ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Στη συνέχεια επεσήμανε πως «είμαι υγιής. Ρουφιάνοι γράφουν ψέματα. Μην τους πιστεύετε».

Tags
Back to top button