Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχαηλίδου: Κάθε δύο εβδομάδες τεστ κορονοϊού στις δομές ηλικιωμένων

Με τον πρόεδρο της Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων Ελλάδος, Στέλιο Προσαλίκα, συναντήθηκε σήμερα (08.10.2020) το πρωί η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η συνάντηση είχε, κυρίως, ενημερωτικό χαρακτήρα. Η υφυπουργός Εργασίας ενημέρωσε τον κ. Προσαλίκα για την απόφαση που έλαβε χθες η Επιτροπή Προστασίας Ευπαθών Ομάδων, βάσει της οποίας σε όλες τις Μονάδες που βρίσκονται σε επιβαρυμένες από την πανδημία περιοχές θα διενεργούνται κάθε δύο εβδομάδες μοριακά τεστ κορονοϊού, ενώ παράλληλα θα ελέγχονται και για την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, «που έχουμε ορίσει».

Συζητήθηκε, επίσης, η εντατικοποίηση των μέτρων προστασίας για τους ηλικιωμένους και η δέσμευση από πλευράς των δομών της αυστηρής τήρησης όλων των πρωτοκόλλων που έχουν τεθεί σε εφαρμογή.

Τέλος, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι εκκρεμείς αδειοδοτήσεις όσων Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων δεν πληρούν τους όρους λειτουργίας, αλλά και οι ποινές που προβλέπονται.

Tags
Back to top button