Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μια κομπίνα εκατομμυρίων: Το κόλπο του Κιμ με την άμμο αποδείχτηκε θησαυρός

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, Κέντρο Προηγμένων Μελετών Άμυνας, ο οποίος εδρεύει στην Ουάσινγκτον παρακολούθησε τον περασμένο μήνα μια περίεργη κινητικότητα στην θαλάσσια περιοχή της Βόρειας Κορέας και συγκεκριμένα στην πόλη Χετζού. Οι αναλυτές Λούκας Κούο και Λώρεν Σουνγ παρατήρησαν πως παραπάνω από 100 πλοία είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή, χωρίς να υπάρχει φυσικά κάποιος λόγος που να το δικαιολογεί.

Η πόλη Πιονγιάνγκ είχε κατηγορηθεί για πώληση άνθρακα, μεγαλύτερης από της επιτρεπόμενης ποσότητας, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τις συστάσεις του τελωνείου. Οι Βορειοκορεάτες υποτίθεται πως αντί να μεταφέρουν τα εμπορεύματα στο λιμάνι, τα μετέφεραν κατευθείαν σε άλλο καράβι, και έλεγαν ψέμματα για την πραγματική τους προέλευση. Αυτή η απάτη θα μπορούσε να αποφέρει τεράστια έσοδα στο κράτος, ανάλογα φυσικά με το είδος και την αξία των προϊόντων που μετέφεραν.

Διαβάστε περισσότερα στο

Tags
Back to top button