Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μια Ελληνίδα στο FBI - Υποψήφια για τη διευθυντική θέση η Φράνσις Τάουνσεντ Φράγκου

H Φράνσις Τάουνσεντ Φράγκου έχει ήδη συνομιλήσει με το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης και τον αρμόδιο υπουργό Τζεφ Σέσιονς και τον αναπληρωτή Ροντ Ρόζενστάιν.

Όπως γράφει η Real, εξαιτίας του καυστικού της λόγου και της ευθύτητας που διακρίνει τον χαρακτήρα της έχει αποκτήσει το προσωνύμιο «Ο Τυφώνας».

Ποιο είναι το ιστορικό της υποψήφιας;

 Όταν ήταν 17 ετών αποφάσισε να σπουδάσει όμως χρειάστηκε να εργαστεί ως οικιακή βοηθός και σερβιτόρα σε ελληνικά και ιταλικά εστιατόρια προκειμένου να μπορέσει να πληρώσει τα δίδακτρα.

Το 1982 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στις Πολιτικές Επισήμες και την Ψυχολογία. Δυο χρόνια μετά ολοκλήρωσε και τις σπουδές της στη Νομική ενώ το 1985 ξεκίνησε ήδη να εργάζεται για την Εισαγγελία του Μπρούκλιν.

Χάρη στην εργατικότητά της κατάφερε να κερδίσει την υποστήριξη του τότε ομοσπονδιακού εισαγγελέα και μετέπειτα δημάρχου της Νέας Υόρκης, Ρούντολφ Τζουλιάνι.

Η Τάουνσεντ διορίστηκε στη θέση αυτή από τον Πρόεδρο Μπους στις 28 Μαΐου του 2004, ενώ η παραίτησή της ανακοινώθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2007. Προήδρευσε στο Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και ενημέρωνε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ τόσο για την πολιτική εσωτερικής ασφάλειας, όσο και την αντιτρομοκρατική πολιτική. Επιπλέον, εργάστηκε ως βοηθός του Προέδρου και αναπληρώτρια στο Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας για την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας. Το 2008, η Tάουνσεντ εντάχθηκε στο CNN ως συνεργάτης και ομιλήτρια-σχολιαστής, λαμβάνοντας μέρος σε πολλές εκπομπές.

Παράλληλα είναι πρόεδρος του Counter Extremism Project.

Tags
Back to top button