Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μια 12χρονη βοήθησε να γεννηθεί ο αδερφός της και ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τη στιγμή (φωτό)

Η 12χρονη Jacee Dellapena από το Μισισίπι βοήθησε τη μαμά της να φέρει στον κόσμο τον μικρό της αδερφό.

Ο μαιευτήρας αποφάσισε την ώρα του τοκετού να δώσει στη μικρή Jacee την ευκαιρία να βοηθήσει την μητέρα της να γεννήσει. Οπως η ίδια η μητέρα εξομολογείται, οι εκφράσεις στο πρόσωπο της κόρης της, την βοήθησαν να γεννήσει πιο εύκολα.

Οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και η μικρή έχει γίνει πρότυπο αδελφικής στοργής. «Ένιωθα σαν να ήμουν εγώ ο γιατρός. Κάτι τόσο ζωντανό. Ήμουν πραγματικά νευρική».

Η μικρή πιστεύει ότι είναι μια μοναδική εμπειρία να βλέπεις να ξετυλίγεται μπροστά σου το «θαύμα της ζωής» και ποτέ δεν είναι νωρίς για να δεις την διαδικασία.

O φίλος της οικογένειας, Nikki Smith μοιράστηκε τις φωτογραφίες της μικρής στο Facebook και κοινοποιήθηκαν πάνω από 170.000 φορές. Υπήρξαν, βέβαια και αρνητικά σχόλια για την επιλογή του γιατρού να αφήσει την μικρή να γίνει μέρος της διαδικασίας του τοκετού. «Τίποτα δεν έγινε λάθος. Η Jacee είναι απλά μια ροκ σταρ!» δηλώνει ο φίλος της οικογένειας.

Tags
Back to top button