Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετρό: Ποιος σταθμός θα είναι κλειστός το Σαββατοκύριακο

Εκτός λειτουργίας θα τεθεί ο σταθμός της γραμμής 3 του Μετρό «Νίκαια», αύριο Σάββατο και την Κυριακή (21/4), λόγω εργασιών για την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου.

Από τη Δευτέρα που ο σταθμός «Νίκαια» της γραμμής 3 θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά, οι επιβάτες θα χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό που υπήρχε ήδη (επικυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα πώλησης), εγκατεστημένο σε νέες θέσεις.

Ευρωβαρόμετρο: Φτώχεια και ακρίβεια τα μεγαλύτερα ζητήματα για τους ψηφοφόρους της ΕΕ

Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού λόγω της διακοπής λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια», ο ΟΑΣΑ προχώρησε στη δημιουργία προσωρινής κυκλικής λεωφορειακής γραμμής Χ60 «ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΣΤ. ΝΙΚΑΙΑ-ΣΤ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ», η οποία θα λειτουργήσει από το Σάββατο 20/4 έως και την Κυριακή 21/4.

Η προσωρινή γραμμή Χ60 θα πραγματοποιεί στάσεις επιβίβασης/αποβίβασης κατά αντιστοιχία με τις στάσεις του Μετρό. Ειδικότερα:

Κάθοδος

ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, επί της οδού πλ. Ελευθερίας.

ΣΤ. ΝΙΚΑΙΑ, επί της οδού Γέμελου

ΓΟΥΝΑΡΗ, επί της οδού Γούναρη.

Άνοδος

ΣΤ.ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ, επί της οδού Αιτωλικού

ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΣΤ. ΝΙΚΑΙΑ , επί της οδού Γρεβενών

ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, επί της οδού πλ. Ελευθερίας.

Τελευταία δρομολόγια Από Πλ. Καραϊσκάκη

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/4 στις 01:35

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/4 στις 00:2

Επιπλέον, οι γραμμές που διέρχονται από τον σταθμό «Νίκαια» και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή του σταθμού, είναι: η γραμμή τρόλεϊ 21 και οι λεωφορειακές γραμμές 800, 809, 820, 827, 828, 841, 846, 909.

 

Tags
Back to top button