Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μέση Ανατολή: Δεν άντεξε τελικά το κοριτσάκι που γεννήθηκε με καισαρική

Δεν κατάφερε, τελικά, να κρατηθεί στη ζωή το κοριτσάκι που γεννήθηκε με καισαρική, αφού η μητέρα του σκοτώθηκε μαζί με τον σύζυγό και την κόρη της σε ισραηλινή επιδρομή στη Ράφα της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με πληροφορίες του BBC.

Η Sabreen al-Sakani γεννήθηκε με καισαρική τομή σε νοσοκομείο της Ράφα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Μέσα στο χάος που επικρατούσε στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκαναν ανάνηψη στο μωρό, χρησιμοποιώντας μια χειροκίνητη αντλία για να σπρώξουν αέρα στους πνεύμονές του. Ωστόσο, δεν άντεξε, πέθανε την Πέμπτη και θάφτηκε δίπλα στη μητέρα της, από την οποία πήρε το όνομά της.

Σύμφωνα με τις αναφορές, συνολικά 16 παιδιά που σκοτώθηκαν σε δύο αεροπορικές επιδρομές στη Ράφα το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι οποίες είχαν στόχο το συγκρότημα κατοικιών όπου ζούσαν.

Μέση Ανατολή: Το Ιράν μείωσε τη στρατιωτική του παρουσία στη Συρία

Η άτυχη γυναίκα υπέστη εκτεταμένους τραυματισμούς, ο σύζυγός της με την κόρη της σκοτώθηκαν, αλλά το μωρό ήταν ακόμη ζωντανό στη μήτρα της, όταν έφτασαν στο σημείο τα σωστικά συνεργεία. Έτσι, τη μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί πραγματοποίησαν επείγουσα καισαρική τομή για να βγάλουν το παιδί. Μετά τη γέννηση, το τοποθέτησαν σε θερμοκοιτίδα, περιγράφοντας την κατάστασή ως κρίσιμη.

Tags
Back to top button