Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μεντβέντεφ: «Οι αμερικανικές κυρώσεις θα πλήξουν τελικά την οικονομία των ΗΠΑ»

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας εξέφρασε από την Κίνα την εκτίμηση ότι οι κυρώσεις που επιβάλλουν οι ΗΠΑ θα έχουν ως αποτέλεσμα να πληγεί η ίδια η αμερικανική οικονομία.

Η Ουάσινγκτον επιβάλλει κυρώσεις με σκοπό να καταστείλει τον παγκόσμιο ανταγωνισμό, αλλά θα καταλήξει να πλήττει τη δική της οικονομία, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ. 

«Πρόσφατα, οι ενέργειες που έλαβαν χώρα ήταν για να καταπνίξουν τον ανταγωνισμό και να θέσουν υπό πολύ αυστηρό έλεγχο το σύστημα ελέυθερων συναλλγών προϊόντων και υπηρεσιών… Οι ΗΠΑ επιβάλλουν όλων των ειδών τους περιορισμούς, δασμούς στην Κίνα, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη χώρα μας, τη Ρωσία. Εν τέλει, είμαι σίγουρη ότι η αμερικανική οικονομία θα πληγεί επίσης», σημείωσε ο Μεντβέντεφ, στη διάρκεια διάσκεψης, στην οποία απαντούσε στα ερωτήματα χρηστλων του Διαδικτύου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κίνα. 

Η διεθνής κοινότητα πρέπει να τηρεί τους κανόνες που έχει αναπτύσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (ΠΟΕ), καθώς «η ανθρωπότητα δεν έχει αναπτύξει κάτι καλύτερο σε αυτόν τον τομέα», τόνισε ο ίδιος. 

Tags
Back to top button