Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

Μενδώνη για Λιγνάδη: «Να μην εργαλειοποιείται ο πολιτισμός – Ο καθένας μπορεί να κρίνει»

Η Λίνα Μενδώνη βρίσκεται στο Ναύπλιο στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψής της στην πόλη και στις δηλώσεις της μετά τη συνάντησή της με τον Μητροπολίτη Αργολίδας, Νεκτάριο, αναφέρθηκε και στα όσα έχουν συμβεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Μ. Κίτσου: Η μούσα του Λιγνάδη διαβάζει την ανακοίνωση-καταπέλτη για την αποφυλάκισή του

«Για την υπόθεση έχει αποφανθεί η Ελληνική δικαιοσύνη και πως καλό θα ήταν ο πολιτισμός να μην εργαλειοποιείται με αυτόν τον τρόπο, ο καθένας μπορεί να κρίνει…», δήλωσε η Λίνα Μενδώνη.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων για την αναστολή της εκτέλεσης της ποινής του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για 2 βιασμούς ανηλίκων. 

Μια από τις πιο πρόσφατες διαμαρτυρίες σημειώθηκε χθες (16.7.2022) στην Επίδαυρο, πριν την παράσταση «Πέρσες» του Αισχύλου, όταν οι θεατές σήκωσαν πανό που έγραφε «βιαστής είναι».

Παράλληλα, η ηθοποιός Μαρία Κίτσου διάβασε το αίτημα του ΣΕΗ κατά της αποφυλάκισης Λιγνάδη σε φορτισμένο κλίμα.

 

Tags
Back to top button