Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μελάνια Τραμπ: Στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι για τους Invictus Games

Το πρώτο επίσημο ταξίδι της, χωρίς τον σύζυγό της, θα πραγματοποιήσει η Μελάνια Τραμπ. Ο προορισμός της θα είναι το Τορόντο.

Ο χάρι είχε εξαιρετικές σχέσεις με την προκάτοχο της Μελάνια στον Λευκό Οίκο. Η Μισέλ Ομπάμα τον είχε συνοδέψει κατά τη διάρκεια της επίσκεψης-αστραπή που είχε κάνει στις ΗΠΑ στα τέλη Οκτωβρίου 2015 για να προωθήσει τη δεύτερη διοργάνωση των Invictus Games. Και στην τελετή έναρξης ήταν στο πλευρό του.

Οι αγώνες που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2014, με πρωτοβουλία του μικρότερου γιου του πρίγκιπα Κάρολου και της Νταϊάνας, είναι ένα είδος Παραολυμπιάδας, στην οποία διαγωνίζονται σε 12 αθλήματα άνδρες και γυναίκες από 17 χώρες, όλοι πρώην στρατιωτικοί, τραυματίες ή ανάπηροι.

Όπως γράφει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο πληροφορίες από το Paris Match, η Μελάνια Τραμπ φαίνεται να βαδίζει στα βήματα της Μισέλ Ομπάμα κι έτσι ετοιμάζεται να ταξιδέψει τον Σεπτέμβριο στο Τορόντο. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε στα τέλη Ιουλίου ότι η Μελάνια «θα ηγηθεί της αμερικανικής αντιπροσωπείας των 90 αθλητών που προβλέπεται να μετάσχουν στους αγώνες από τις 23 έως τις 30 Σεπτεμβρίου»

Tags
Back to top button