Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Μεξικό: Καρχαρίας «τέρας» επτά μέτρων εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους (βίντεο)

«Πάγωσαν» κυριολεκτικά τρεις δύτες οι οποίοι πραγματοποιούσαν μία βουτιά στα ανοικτά της Γουαδελούπης στο Μεξικό, όταν ξαφνικά αντίκρισαν μπροστά τους έναν καρχαρία «τέρας».

Όπως μεταδίδει η Mirror, ο μήκους επτά μέτρων λευκός καρχαρίας εμφανίστηκα ξαφνικά μπροστά τους και πραγματικά το θέαμα ήταν εντυπωσιακό.

Ο 48χρονος δύτης Michael Maier, έδωσε στη δημοσιότητα νέο υλικό από τον τεράστιο θηλυκό καρχαρία, ο οποίος αποκαλείται ως «Deep Blue».

«Ο Deep Blue είναι ένας τεράστιος θηλυκός καρχαρίας ο οποίος είναι γνωστό ότι βρίσκεται στο Μεξικό. Όταν μπήκαμε στο νερό, έπρεπε να περιμένουμε διότι δεν φαινόταν τίποτα», ανέφερε.

«Ξαφνικά από το βαθύ γαλάζιο εμφανίστηκε και καταλάβαμε ότι ήταν τεράστιος», συμπλήρωσε,

Δείτε το βίντεο:

Πηγή:

Tags
Back to top button