Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μεξικό: 11 δολοφονίες έγιναν στο Σιουδάδ

Το περιστατικό είναι πιθανό να σχετίζεται με συγκρούσεις μεταξύ εγκληματικών οργανώσεων.

Έντεκα πτώματα εντοπίστηκαν την Παρασκευή σε μια μεξικανική πόλη κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ, λίγες μέρες πριν μια προγραμματισμένη επίσκεψη του εκλεγμένου προέδρου Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ σε μια σειρά συναντήσεων που πρόκειται να έχει με στόχο την καταστολή της βίας στη χώρα.

Οι σοροί οχτώ ανδρών και τριών γυναικών βρέθηκαν σε ένα σπίτι στη πόλη Σιουδάδ Χουάρες, ανακοίνωσε η τοπική κυβέρνηση της βόρειας Πολιτείας Τσιουάουα, σημειώνοντας πως είναι θύματα ανθρωποκτονίας.

Το περιστατικό είναι πιθανό να σχετίζεται με συγκρούσεις μεταξύ εγκληματικών οργανώσεων, πρόσθεσε η ανακοίνωση. Το γραφείο του εισαγγελέα ερευνά τις δολοφονίες και τις ταυτότητες των θυμάτων.

Η Σιουδάδ Χουάρες αποτελεί για πολλά χρόνια μια από τις μεξικανικές πόλεις που έχουν γίνει διαβόητες εξαιτίας της βίας των συμμοριών και συγκρίνεται με εμπόλεμη ζώνη.

Την Τρίτη ο πρόεδρος Ομπραδόρ αναμένεται να φτάσει στη Σιουδάδ Χουάρες για να έχει μια σειρά συζητήσεων με στόχο την προώθηση της ειρήνης.

Στις συζητήσεις θα παρευρεθούν μεταξύ άλλων θύματα εγκλημάτων, εκπρόσωποι των αρχών, ακαδημαϊκοί και θρησκευτικές οργανώσεις.

Tags
Back to top button