Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Μειώνεται η χωρητικότητα του Όλντ Τραφορντ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αύξηση των θέσεων ΑΜΕΑ

Για άλλη μια φορά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδεικνύει την ευαισθησία της ως σύλλογος.

Έτσι, αποφάσισε να αυξήσει τις θέσεις των ΑΜΕΑ στο «Ολντ Τράφορντ» χάνοντας αρκετές θέσεις από τη χωρητικότητα του γηπέδου.

Μπράβο Μαν. Γιουνάιτεντ: Μειώνει τη χωρητικότητα για να αυξήσει τις θέσεις ΑΜΕΑ

Ένας σύλλογος είναι μεγάλος όχι μόνο για τους τίτλους του, αλλά και από κινήσεις σαν κι αυτή που έκανε η Μαν. Γιουνάιτεντ. Όπως ανακοινώθηκε, προκειμένου να προστεθούν 300 επιπλέον θέσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες, η χωρητικότητα του «Ολντ Τράφορντ» θα περιοριστεί κατά 2.400 θέσεις (πέφτοντας στις 73.300), ενώ 2.600 κάτοχοι διαρκείας θα χρειαστεί να μεταφερθούν σε άλλες θέσεις.

Η απόφαση ανακοινώθηκε μετά από συνάντηση της Επιτροπής Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με το σύνδεσμο φιλάθλων με ειδικές ανάγκες της Μαν. Γιουνάιτεντ. Οι εργασίες στο «Ολντ Τράφορντ» θα ολοκληρωθούν τον Αύγουστο.

Ο Τσας Μπανκς, γενικός γραμματέας του συνδέσμου φιλάθλων με ειδικές ανάγκες της Μαν. Γιουνάιτεντ, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του. «Είμαι γεμάτος περηφάνια για την ομάδα που υποστηρίζω από την πρώτη φορά που ήρθα στο γήπεδο αυτό το 1957, καθώς δείχνει το δρόμο στην αύξηση των θέσεων για τα ΑΜΕΑ. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα και πολλούς άλλους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ με ανάλογα προβλήματα».

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Tags
Back to top button