Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μεγαλείο ψυχής! Έλληνας δότης έσωσε 4χρονο αγόρι από την Τουρκία και το συνάντησε για πρώτη φορά

Αυτά τα δύο αγόρια ήρθαν πιο κοντά από τους περισσότερους ανθρώπους, καθώς μοιράστηκαν ένα δώρο ζωής. Ο 4χρονος σήμερα Çağatay Dramalı από την Τουρκία, σώθηκε με μεταμόσχευση από τον μικρό Αλέξανδρο Αποστολούδα.

Όπως γράφει και η τουρκική Aksam, oι δυο τους συναντήθηκαν σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε για την προώθηση της θεραπείας με βλαστοκύτταρα, δύο χρόνια μετά την «μακρόθεν» γνωριμία τους.

Έλληνας πλοιοκτήτης: «Χωρίς τα ελληνικά δεξαμενόπλοια που μετέφεραν ρωσικό πετρέλαιο οι τιμές θα είχαν διπλασιαστεί»

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας Λουκάς Παπαδήμος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και ο Τούρκος Πρέσβης στην Αθήνα Çağatay Erciyes, ο οποίος υποδέχτηκε τον Dramali και την οικογένειά του.

Ο πατέρας του μικρού Çağatay σημείωσε ότι οι πρόγονοί του μετανάστευσαν από τη Δράμα πριν από έναν αιώνα κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πληθυσμών μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.

«Αυτή η δωρεά είναι πραγματικά ιερό πράγμα. Όλοι εμείς με καλή υγεία πρέπει να συνεισφέρουμε», είπε η μητέρα του, Hande Dramalı. «Ήμασταν τυχεροί. Ίσως να ήμασταν σε σοβαρές δυσκολίες αυτή τη στιγμή, αν δεν μπορούσαμε να βρούμε έναν δότη».

Αλλά και ο Αλέξανδρος χάρη στον οποίο ζει σήμερα ο Çağatay , δήλωσε καταχαρής με την θετική εξέλιξη.

Σημείωσε ότι ένιωθε τρισευτυχισμένος όταν έλαβε την είδηση ​​ότι μπορούσε να κάνει δωρεά στον μικρό του φίλο, αφού έδωσε το πρώτο δείγμα αίματος πριν από περίπου οκτώμισι χρόνια.

 

Tags
Back to top button