Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Με το θωρακισμένο τραίνο του αναχώρησε ο Κιμ Γιονγκ Ουν για τη συνάντησή του με τον Τραμπ!

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν αναχώρησε σήμερα, Σάββατο 23.02.2019, με τρένο για το Βιετνάμ, όπου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Μια συνάντηση που έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Ο Κιμ αναχώρησε από τη βορειοκορεατική πρωτεύουσα Πιονγκγιάνγκ γύρω στις 5.00 μ.μ. (10:00 ώρα Ελλάδας) με θωρακισμένο τρένο, σύμφωνα με το TASS, που επικαλείται βορειοκορεατική διπλωματική πηγή.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Βιετνάμ ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα πως ο Κιμ θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Βιετνάμ «τις ερχόμενες ημέρες» έπειτα από πρόσκληση του Νγκουέν Φου Τσανγκ, του προέδρου και Γενικού Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της χώρας.

Η συνάντηση κορυφής με τον Τραμπ έχει προγραμματιστεί για τις 27-28 Φεβρουαρίου.

Σε… πυρετό όμως και τα καταστήματα στο Βιετνάμ που περιμένουν την συνάντηση Τραμπ – Κιμ Γιονγκ Ουν και φυσικά θα προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν εμπορικά!

Tags
Back to top button