Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Με πτώση 0,50% στις 785 μονάδες κινείται το ΧΑΑ

Πτωτικά κινείται το χρηματιστήριο στο άνοιγμα της συνεδρίασης  καθώς τράπεζες και blue chips σημειώνουν απώλειες, ύστερα από την χθεσινή ανοδική κίνηση.

Οι χθεσινές δηλώσεις ευρωπαίου αξιωματούχου για συμφωνία η οποία έχει 50-50% πιθανότητες να κλείσει, αφήνει περιθώρια κινήσεων για τους ξένους επενδυτές.

Πέντε ημέρες πριν το κρίσιμο Eurogroup, η ελληνική πλευρά είναι αισιόδοξη ( βλέπε δηλώσεις Τσίπρα για γραβάτα), ενω οι υπόλοιποι ξένοι καλούν τους δανειστές προκειμένου να προχωρήσουν σε μια λύση για το ελληνικό χρέος.  Πριν από λίγο ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 785 μονάδες σημειώνοντας  απώλειες 0,50%.

Πτώση 0,93% για την μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 0,321 ευρώ με 4 εκατ. τεμάχια. Πτώση 0,44% για την Eurobank στα 0,911 ευρώ. με 1,1 εκατ. τεμάχια. Πτώση 0,88% για την Alpha Bank στα 2,25 ευρώ. Αμετάβλητη η Τράπεζα Πειραιώς στα 0,232 ευρώ.

Οριακή πτώση 0,10% για τον ΟΤΕ στα 9,94 ευρώ. Με πτώση 0,83% ο ΟΠΑΠ στα 9,55 ευρώ. Με πτώση 1,46% η ΕΧΑΕ στα 5,40 ευρώ. Οριακή άνοδος 0,13% για τον Μυτιληναίο στα 7,58 ευρώ.   Απώλειες 1,21% για την ΔΕΗ στα 4,07 ευρώ. Η συνολική αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 11,5 εκατ. ευρώ.

Tags
Back to top button