Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μια σόμπα προσπαθούσε να ζεσταθεί ο 85χρονος που πέθανε από εγκαύματα στους Αμπελόκηπους

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα τα ξημερώματα ένας 85χρονος άνδρας ο οποίος κάηκε ζωντανός την ώρα που κοιμόταν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου στην πολυκατοικία της οδού Κριμαίας που διέμενε με την 67χρονη συζύγό του.

Η γυναίκα του άτυχου ηλικιωμένου γλίτωσε από θαύμα χάρη στην επέμβαση των γειτόνων του ζευγαριού.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα. Οι δύο ηλικιωμένοι όπως και οι ένοικοι της πολυκατοικίας κοιμόντουσαν όταν ξέσπασε η πυρκαγιά.

Μόλις οι γείτονες του ζευγαριού μύρισαν τον καπνό πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι πιο θαρραλέοι μπήκαν πήγαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου και απεγκλώβισαν την 67χρονη η οποία, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, είχε υποστεί εγκαύματα και αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα από τον καπνό που είχε εισπνεύσει.

Δεν κατάφεραν, όμως, να κάνουν το ίδιο με τον 85χρονο τον οποίο βρήκαν νεκρό – από τα εγκαύματα που είχε υποστεί – λίγη ώρα αργότερα οι 11 πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με γείτονες το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε στην διάθεση του μια μικρή σόμπα με την οποία και ζεσταινόταν.

Η 67χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ενώ για την πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία καθώς η έρευνα από το ανακριτικό τμήμα είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βραχυκύκλωμα στον θερμοσυσσωρευτή εξετάζει η πυροσβεστική υπηρεσία για τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς.

Tags
Back to top button