Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Με αυτούς ταξιδεύει στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός

Την 20μελή αποστολή για το ματς με το Πλατανιά στην Κρήτη ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός με τον Μ.Ουζουνίδη να βάζει το δικό του στίγμα στην ομάδα.

Επιβεβαιώνοντας την αλλαγή πολιτικής αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν υπολογίζει, ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ιβανόφ και Ρινάλντι στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Ο μόνος ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε ήταν ο Σάμπα, ο οποίος ωστόσο κρίνεται ανέτοιμος αφού μετρά λίγες προπονήσεις με την ομάδα, μετά από πολύμηνη απουσία. Ακόμα, ο Μαρινάκης δεν είναι υγιής και μένει στην Αθήνα, ενώ ο Ευαγγέλου ανάρρωσε από την ίωση και θα ταξιδέψει στην Κρήτη.

Επίσης, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ζέκα και Μολέντο.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι  Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μέστο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Λουντ, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ιβανόφ, Χουλτ, Ρέις, Κουρμπέλης, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννης, Μίγγος.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (4/1) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" περιλάμβανε ζέσταμα, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Ο Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ απόντες ήταν οι Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Εμποκού, Ιμπάρμπο.

* Ο Κουρμπέλης θα αγωνιστεί με το νούμερο 21.

Tags
Back to top button