Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Με αθλητικά παπούτσια εμφανίστηκε στη σύνοδο του ΝΑΤΟ ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα (εικόνες+βίντεο)

Η άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να φορέσει γραβάτα έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως,αλλά ακόμα και αυτή η στιλιστική ιδιαιτερότητα, ωχριά μπροστά σ' αυτή του Αλβανού πρωθυπουργού ο οποίος εμφανίστηκε στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ με..αθλητικά παπούτσια

Οι ηγέτες που μετέχουν στη Σύνοδο των Δυτικών Βαλκανίων, στο Λονδίνο, στήθηκαν για την καθιερωμένη φωτογραφία, πριν από την έναρξη των εργασιών. Οι άνδρες, φορούσαν κοστούμι και γραβάτα- με εξαίρεση βέβαια τον Αλέξη Τσίπρα. Οι γυναίκες, ντυμένες σε αντίστοιχα επίσημο ύφος. Αλλά το μάτι έπεφτε απευθείας στα πόδια του Ράμα.


Ο Αλβανός πρωθυπουργός επέλεξε να συνδυάσει το μπλε κοστούμι που φόρεσε με λευκά αθλητικά παπούτσια, κάνοντας ξανά τη διαφορά. Πρόκειται για αγαπημένη συνήθεια του Ράμα. Εχει εμφανιστεί και σε άλλες Συνόδους με sneakers, ενώ δεν τα αποχωρίστηκε ούτε καν όταν είχε συναντήσει τον Εμανουέλ Μακρόν.

 

 

Tags
Back to top button