Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Με αντίποινα προειδοποιεί η Ευρωπαϊκή Κομισιόν τις ΗΠΑ, αν βάλουν δασμούς στα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζει λίστα αντιμέτρων, σε προετοιμασία για την περίπτωση που οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιβάλουν δασμούς στα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, σύμφωνα με την Ευρωπαία επίτροπο Εμπορίου Σεσίλια Μάλστρομ.

Ωστόσο εξέφρασε την ελπίδα ότι οι συναντήσεις των εκπροσώπων της Κομισιόν στην Ουάσιγκτον την επόμενη εβδομάδα μπορεί να αμβλύνει τις εντάσεις.

«Εάν οι ΗΠΑ επιβάλουν αυτούς του δασμούς επί των αυτοκινήτων, θα είναι πολύ ατυχές. Προετοιμάζουμε μαζί με τα κράτη μέλη μας μία λίστα μέτρων εξισορρόπησης και για την περίπτωση αυτή.

Και αυτό το έχουμε καταστήσει σαφές στους Αμερικανούς εταίρους μας», δήλωσε η Μάλστρομ κατά την διάρκεια διάσκεψης του German Marshall Fund of the United States στις Βρυξέλλες.

«Γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως στην περίπτωση του χάλυβα και του αλουμινίου», είπε.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, συνοδευόμενος από την Σεσίλια Μάλστρομ θα επισκεφθεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσουν το θέμα του διατλαντικού εμπορίου.
 

Tags
Back to top button