Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Με άνοδο 2% στα 50,33 δολάρια το βαρέλι έκλεισε το πετρέλαιο

Στο υψηλότερο επίπεδο σε διάστημα ενός μήνα έκλεισε η τιμή του αργού πετρελαίου την Παρασκευή, καταγράφοντας πάνω από 5% κέρδη για το σύνολο της εβδομάδας, καθώς οι επενδυτές είναι αισιόδοξοι για μια συμφωνία που θα στηρίξει κι άλλο τις τιμές στη συνεδρίαση του OPEC την επόμενη εβδομάδα.

Το αργό WTI παραδόσεως Ιουνίου ενισχύθηκε κατά 98 σεντς ή 2% στα 50,33 δολάρια το βαρέλι, έχοντας αγγίξει τα 50,49 δολάρια, για πρώτη φορά από τις 19 Απριλίου. Για το σύνολο της εβδομάδας το συμβόλαιο του Ιουνίου ενισχύθηκε κατά 5,2%.

Το Brent του Ιουλίου κέρδισε 1,10 δολάρια, ή 2,1%, κλείνοντας στα 53,61 δολάρια το βαρέλι στο ICE του Λονδίνου, με εβδομαδιαία άνοδο 5,5%.

Σημειώνεται πως στις 25 Μαΐου ο OPEC συνεδριάζει για να αποφασίσει αν θα επεκτείνει τη εξάμηνη συμφωνία μείωσης της παραγωγής πετρελαίου πέρα από τα μέσα του 2017 και αν οι συμφωνηθέντες μειώσεις θα διευρυνθούν.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, η επέκταση της μείωσης θα συμφωνηθεί, ενώ οι υπουργοί Ενέργειας της Ρωσίας και της Σαουδικής Αραβίας έχουν κάνει λόγο εννεάμηνη επέκταση.

Tags
Back to top button