Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Με 400 τόνους εκρηκτικών οι IDF κατέστρεψαν το μεγαλύτερο τούνελ της Χεζμπολάχ - Από την έκρηξη προκλήθηκε στη Γαλιλαία σεισμός 4,5 ρίχτερ (Bίντεο)

Ο Ισραηλινός Στρατός πυροδότησε το Σάββατο (26/10) περίπου 400 τόνους εκρηκτικών για να καταστρέψει μια σημαντική υπόγεια εγκατάσταση της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, που φέρεται να κατασκευάστηκε τα τελευταία 15 χρόνια.

Η τοποθεσία, που λέγεται ότι είναι η μεγαλύτερη υπόγεια βάση της Χεζμπολάχ, που έχει εξουδετερωθεί από το Ισραήλ μέχρι σήμερα, λειτουργούσε από την ελίτ της τρομοκρατικής ομάδας Radwan Force και περιείχε δεκάδες δωμάτια και οπλοστάσιο σχεδιασμένα να υποστηρίξουν έως και δύο τάγματα που αποτελούνταν από εκατοντάδες μαχητές, δήλωσε ο IDF. 

Τουλάχιστον δύο στελέχη της Χεζμπολάχ σκοτώθηκαν, ενώ άλλοι φέρεται να διέφυγαν μέσω μιας εξόδου σήραγγας που οδηγεί στην πλαγιά του βουνού.

Η ισχυρή έκρηξη προκάλεσε μικρές δονήσεις, μεγέθους 4,5 βαθμών στην περιοχή της Γαλιλαίας του βόρειου Ισραήλ . Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια κατά τη διάρκεια της έκρηξης, δόθηκε εντολή στα ισραηλινά στρατεύματα να μετακινηθούν περίπου ένα μίλι από τη ζώνη της έκρηξης. 

Tags
Back to top button