Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μαζί στην σκηνή 5 πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ για φιλανθρωπικό σκοπό (φωτό, βίντεο)

Μια σπάνια κοινή εμφάνιση έκαναν πέντε εν ζωή πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ το Σάββατο για καλό σκοπό.

Ο Τζίμι Κάρτερ, ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και ο νεότερος, ο Μπιλ Κλίντον και ο Μπαράκ Ομπάμα ανέβηκαν στη σκηνή εκδήλωσης για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των πληγέντων από τους τυφώνες σε Τέξας, Φλόριντα, Πουέρτο Ρίκο και Αμερικανικές Παρθένους Νήσους.

Στη συναυλία στο Τέξας- στην οποία μετείχαν πολλοί καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και η Lady Gaga- οι πέντε πρώην πρόεδροι έγιναν δεκτοί με θερμό χειροκρότημα. «Παρών» κατά κάποιο τρόπο ήταν και ο Ντόναλντ Τραμπ. Σε γιγαντοοθόνη προβλήθηκε το δίλεπτο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τίτλο «Από τα βάθη της καρδιάς: η έκκληση μια ενωμένης Αμερικής» συγκεντρώθηκαν πάνω από 31 εκατ. δολάρια, από 80.000 δωρητές. Ανάμεσά τους και η Lady Gaga, η οποία ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει για τον σκοπό 1 εκατ. δολάρια.

«Ως πρώην πρόεδροι, θέλαμε να βοηθήσουμε τους συμπατριώτες μας να αρχίσουν να ανακάμπτουν», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα. «Οι άνθρωποι εδώ έχουν πληγωθεί, αλλά όπως είπε ένας Τεξανός: στο Τέξας υπάρχει περισσότερη αγάπη από νερό», είπε από την πλευρά του ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος.

«Ας δουλέψουμε όλοι μαζί και κάνουμε την Αμερική μια ακόμη πιο μεγάλη χώρα φιλάνθρωπων», ήταν η έκκληση του Τζίμι Κάρτερ.

Tags
Back to top button